Mikä on virtuaalitodellisuus

VIRTUAALITODELLISUUS ON VIIHTEEN UUSI ULOTTUVUUS

Virtuaalitodellisuus tulee mullistamaan niin pelaamisen kuin elokuvien katsomisenkin, sillä pääset itse fyysisesti osaksi tarinaa, mukaan seikkailuun. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo- kuin tuntoaistiakin ja siksi kokemus on vaikuttava ja todentuntuinen.

 

Kuka voi kokeilla virtuaalitodellisuutta?

 

Kuka vain! Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva kokemus. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta virtuaalitodellisuudesta eikä virtuaalitodellisuus ole pelkästään pelaamista varten. Voit esimerkiksi katsoa elokuvia ja dokumentteja tai ihastella mielettömiä maisemia. Seikkailut sopivat kaikenikäisille.

 

 

Mitä tapahtuu

virtuaalitodellisuudessa?

 

 

Teknisesti virtuaalitodellisuus on kolmiulotteinen, tietokoneella luotu ympäristö, johon pääset virtuaalilasien, kuulokkeiden ja ohjainten avulla mukaan. Pikselissä olet omassa tilassasi, jossa voit liikkua joka suuntaan ja tutustua virtuaalimaailmaan turvallisesti. 

 

 

Mitä voin kokea?

 

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia mukaansatempaavia animaatioita, aktiivisuutta vaativia pelejä, interaktiivisia lyhytelokuvia ja paljon muuta. Tutustu tarjontaamme ja valitse itsellesi sopiva seikkailu. Henkilökuntamme auttaa alkuun ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Raw Data

The Cabin

The Lab

Viihdekeskus Flamingo

 

Tasetie 8

 

01510 Vantaa

sales@pikseli.fi

 

040-5820212

 

Avoinna joka päivä!

@pikseliarcade

 

#pikseliarcade

© Copyright 2017 Pikseli Arcade