Oppilaitokset

Oppiminen mullistuu

 

Tutkimus osoittaa, että ihminen muistaa 10 % lukemastaan, 20 % kuulemastaan, 30 % näkemästään ja 90 % tekemisen kautta. Esimerkiksi laitteiston avulla suoritettu koulutus verrattuna oppaan lukemiseen on hyvä esimerkki tästä. Virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen oppimisessa tarjoaa rajattomat mahdollisuudet oppilaitoksille ja yliopistoille syventää opintoja tekemisen kautta.

 

 

Reading vs. feeling

 

Virtuaalitodellisuuslaitteet kuten HTC Vive, voivat tehdä mahdottomasta mahdollisen. Ajatellaanpa Egyptin historiaa ja siihen liittyvää opettamista. Virtuaalitodellisuudessa meidän ei tarvitse lentää Egyptiin päästäksemme tutkimaan pyramideja. Virtuaalitodellisuudessa voit tutkia muinaisten faaraoiden hautakammioita aivan kuin olisit itse paikalla. Virtuaalitodellisuus tarjoaa uuden tavan saada nuoret ja koululaiset kiinnostumaan oppimisesta.

 

Virtuaalitodellisuus ja terveydenhuolto

 

Virtuaalitodellisuus tarjoaa mahdollisuuksia myös terveydenhuollon tarpeisiin. Nykyteknologia mahdollistaa ihmisen 3D-skannatun ruumiin tutkimisen kudos kudokselta. Mallinnetulla potilaalla voidaan tehdä jopa virtuaalisia leikkauksia tai tutkia silmän anatomiaa. Pikselissä on VIVE-laitteistot varustettuna alan tehokkaimmilla työasemilla. Vuokraamme tiloja aamupäivisin mm. oppilaitoksille, sairaaloille, lääkäreille, yhdistyksille sekä säätiöille. Meille voi tuoda myös omaa VR-materiaalia, jolloin asennamme ne ennalta työasemiin tapahtumaanne varten.

 

Opiskelijaryhmät 14 €/oppilas/30 min

kello 10-14 välisenä aikana.

 

Laajennamme oppilaitosmateriaalia koko ajan.

 

Kysy oppilaitosvalikoimasta sekä hinnoista sales@pikseli.fi!

Discover Egypt

HTC Vive -virtuaalilasit

Viihdekeskus Flamingo

Tasetie 8, 01510 Vantaa

 

sales@pikseli.fi

 

040-5820212

 

Avoinna joka päivä!

@pikseliarcade

 

#pikseliarcade

© Copyright 2017 Pikseli Arcade