Pelit ja elokuvat

VALITSE SEIKKAILUSI VIRTUAALITODELLISUUDESSA

Heitä kaikki tekosyyt syrjään – virtuaalitodellisuudessa voit kokea mitä haluat! Kiipeä Mount Everestille tai tutki aurinkokuntaa. Taistele robottien kanssa kaukaisissa galakseissa ja puolusta universumia vihollisilta. Valittavana on paljon erilaisia pelejä, joita voit pelata yksin tai kavereidesi kanssa. Lisäksi valikoimassa on valtavat määrät animaatioita, interaktiivisia lyhytelokuvia, dokumentteja ja paljon muuta!

 

Valitse itsellesi mieluinen seikkailu ja heittäydy koko kehollasi tarinan vietäväksi.

 

 

Space Pirate Trainer -

Reagointinopeus ratkaisee

 

Space Pirate Trainer on tähtäystarkkuutta ja reagointinopeutta vaativa arcade-peli. Avaruusseikkailussa yhdistyy pelihalleista tuttu toimintalogiikka ja virtuaalitodellisuuden mukanaan tuomat lisämausteet. Aseet käteen ja puolustautumaan ulkoavaruuden hyökkäyksiä vastaan!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

The Lab – helppoa ja hauskaa!

 

The Lab on mainio matalan kynnyksen peli virtuaalimaailmaan tutustuville. Korjaa robotti, puolusta linnaa tai adoptoi mekaaninen koira. Nämä kaikille sopivat hauskat ja helpot VR-kokeilut sijoittuvat Apeture Sciencestä löytyvään pikku-universumiin. Tule tutustumaan!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Elven Assassin – fantastinen kokemus

 

Aseta nuoli jouseen, vedä taaksepäin ja ammu – tuhoa laumoittain örkkejä puolustaessasi kotikylääsi. Seikkaile jylhissä maisemissa ja muista varoa hirmuisia kirveitä, joita örkkisoturit heittävät sinua kohti. Voit kisailla joko ranking-listan kuninkuudesta tai puolustaa kylää yhdessä ystäviesi kanssa.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Final Soccer VR –

hanskat käteen ja pallo haltuun

 

Maalivahdin hommaa on helppo katsella sohvalta, mutta nyt on aika ottaa itse haaste vastaan. Final Goalie on maalivahtisimulaatio, jossa pääset kokeilemaan taitojasi ja nopeuttasi. Tätä peliä ei pelata tumput suorina ja lämmin tulee aivan varmasti.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

NVIDIA® VR Funhouse –

huvipuisto hyppysissäsi

 

Sotke, riko ja tuhoa! NVIDIA Funhouse on virtuaalinen karnevaali, jossa pääset ampumaan posliiniastioita, sytyttämään maalitauluja tulinuolilla ja roiskimaan maalia pitkin poikin. Montaako myyrää ehdit lyödä, mätkiä ja hutkia?

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

INVASION! – hurmaava 360°-animaatio

 

Kun ilkeämieliset alienit tulevat valtaamaan Maan, planeetan pelastaminen jää kahden pienen, valkoisen pupusen harteille. Ja sinä olet niistä toinen! Pääset mukaan maailmanpelastushommiin interaktiivisessa 360°- lyhytanimaatiossa, jonka on ohjannut Madagascarin ohjaaja. Tähän pörrökorvaan ei voi olla ihastumatta! Kesto 6 min.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

Destinations - tutki paikkoja

 

"Destinations Workshop -työkalujen avulla voit luoda, jakaa ja tutkia sekä oikeita että mielikuvituksen tuottamia paikkoja virtuaalitodellisuudessa." -Steam

 

 

Eleven: Table Tennis VR

 

Maila käteen, pallo toiseen ja ei kun lätkimään! Luvassa poikkeuksellisen aidon tuntuista pinkiponkia.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

EVEREST VR™ – kurkota korkeuksiin

 

Matka maailman huipulle alkaa, näkymät salpaavat hengityksen. Visuaalisesti ennenäkemättömän todentuntuinen seikkailu vetoaa syvälle tunteisiin ja menee luihin ja ytimiin. Uppoudu kipuamaan huippua kohti ja nauti jokaisesta etapista.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

MasterpieceVR Pro -

taiteesta kiinnostuneille

 

Pro-versio eksklusiivisesti vain Pikselissä! Sis. myös moninpelin.

 

Enää sinun ei tarvitse maksaa maltaita pensseleistä ynnä muista tarvikkeista voidaksesi luoda taidetta! MasterpieceVR Pron avulla kykenet toteuttamaan kaikista absurdeimmatkin ideat, jotka päähäsi juolahtavat. Vain kanvas on rajana!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

The Cabin: VR Escape the Room – pakenemisen pulmatehtävä

 

Jos joudut loukkuun hirsimökkiin keskelle talvista maisemaa, olet aivan yksin. Vai oletko sittenkään? Tämä mysteeri saa sinut etsimään matalalta ja korkealta vinkkejä pakotiestä. Kuinka pääset pois? Ensimmäisenä Euroopassa Pikselissä!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Rec Room -

sporttausta virtuaalitodellisuudessa

 

Rec Roomissa pääset harrastamaan koripalloa, frisbeegolfia, paintballia sekä lukuisia muita aktiviteetteja, joko yksin tai kavereiden kanssa.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

VR Escape the space station –

mieletön elämys

 

Ensimmäisenä Euroopassa vain Pikselissä:

joukkueena pelattava escape room –seikkailu

hylätyllä avaruusasemalla!

 

Jopa 8 hengen joukkuepelinä pelattava VR Escape the space station on upea seikkailu hylätyllä avaruusasemalla, avaruuden ympäröimänä. Yhdessä etsitte oikeita vihjeitä ja ratkaisuja paetaksenne tästä painottomasta tilasta. Pelin aikana teidän täytyy kommunikoida keskenänne ja auttaa toisianne löytääksenne tien ulos ajoissa.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Unbreakable Vr Runner

 

Se, joka väittää, että pelaaminen ei käy liikunnasta, ei ole kokeillut Unbreakable VR Runneria. Tässä sykettä nostattavassa pelissä voit esimerkiksi väistellä esteitä juoksuradalla taikka pellejä kauhujen talossa. Saat itse valita miljöön, mutta yksi asia on varma: lämmin tulee!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Senza Peso -miniooppera

 

Sinä olet sielu. Senza Peso on sinun matkasi tuonpuoleiseen. Tykkiä musiikkia, päräyttävät näkymät. Kaikinpuolin kokemisen arvoinen audiovisuaalinen pläjäys!

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Raw Data - räiski robotteja

(väliaikaisesti poissa valikoimasta)

 

Raw Data testaa pelaajan reaktionopeutta ja paineensietokykyä. Valitse kolmesta hahmosta mieleisesi ja valmistaudu puolustautumaan vihuliaisten robottien invaasiolta. Ne silkastaan vyöryvät sinua kohti.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Serious Sam VR: The Last Hope (K-18) – konsolipeli siirtyy virtuaalimaailmaan, nyt myös moninpelinä

 

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi olla Serious Sam? Oletko aina halunnut taistella Mentalin alienlaumoja vastaan omin käsin? No, nyt voit! Hyppää Samin saappaisiin ja ryhdy Earth Defence Forces -joukkojen suurimmaksi sankariksi. Koe ne haasteet ja tehtävät, jotka tekivät kapteeni Stonesta sen legendan, joka hän nykyään on.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

Accounting (K-18) - hämärää huumoria

 

Aikuisille suunnattu Accounting kertoo kirjanpitäjän rankasta ammatista. Suositun Rick & Morty -animaatiosarjan ääninäyttelijät tähdittävät tätä erikoista seikkailua, joka vie pelaajan mitä absurdimpiin tilanteisiin.

 

Katso tästä lisätietoa!

 

 

The Bellows (K-18) - ei heikkohermoisille

 

The Bellows on kauhujen kartanoon sijoittuva interaktiivinen lyhytelokuva. Uskallatko katsoa koko pätkän loppuun vai jänistätkö kesken matkan?

 

Katso tästä lisätietoa!

Viihdekeskus Flamingo

 

Tasetie 8

 

01510 Vantaa

sales@pikseli.fi

 

040-5820212

 

Avoinna joka päivä!

@pikseliarcade

 

#pikseliarcade

© Copyright 2017 Pikseli Arcade