Pelit ja elokuvat

Valitse seikkailusi virtuaalitodellisuudessa

 

Heitä kaikki tekosyyt syrjään – virtuaalitodellisuudessa voit kokea mitä haluat! Kiipeä Mount Everestille tai sukella syvälle meren pohjaan. Taistele robottien kanssa kaukaisissa galakseissa ja puolusta universumia vihollisilta. Valittavana on paljon erilaisia pelejä, joita voit pelata yksin tai kavereidesi kanssa. Lisäksi valikoimassa on valtavat määrät animaatioita, interaktiivisia lyhytelokuvia, dokumentteja ja paljon muuta!

 

Valitse itsellesi mieluinen seikkailu ja heittäydy koko kehollasi tarinan vietäväksi.

 

 

Space Pirate Trainer - Reagointinopeus ratkaisee

 

Space Pirate Trainer on tähtäystarkkuutta ja reagointinopeutta vaativa arcade-peli. Avaruusseikkailussa yhdistyy pelihalleista tuttu toimintalogiikka ja virtuaalitodellisuuden mukanaan tuomat lisämausteet. Aseet käteen ja puolustautumaan ulkoavaruuden hyökkäyksiä vastaan!

 

 

The Lab – helppoa ja hauskaa!

 

The Lab on mainio matalan kynnyksen peli virtuaalimaailmaan tutustuville. Korjaa robotti, puolusta linnaa tai adoptoi mekaaninen koira. Nämä kaikille sopivat hauskat ja helpot VR-kokeilut sijoittuvat Apeture Sciencestä löytyvään pikku-universumiin. Tule tutustumaan!

 

Serious Sam VR: The Last Hope (K-18) – konsolipeli siirtyy virtuaalimaailmaan, nyt myös moninpelinä

 

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi olla Serious Sam? Oletko aina halunnut taistella Mentalin alienlaumoja vastaan omin käsin? No, nyt voit! Hyppää Samin saappaisiin ja ryhdy Earth Defence Forces -joukkojen suurimmaksi sankariksi. Koe ne haasteet ja tehtävät, jotka tekivät kapteeni Stonesta sen legendan, joka hän nykyään on.

 

 

Elven Assassin – fantastinen kokemus

 

Aseta nuoli jouseen, vedä taaksepäin ja ammu – tuhoa laumoittain örkkejä puolustaessasi kotikylääsi. Seikkaile jylhissä maisemissa ja muista varoa hirmuisia kirveitä, joita örkkisoturit heittävät sinua kohti. Voit kisailla joko ranking-listan kuninkuudesta tai puolustaa kylää yhdessä ystäviesi kanssa.

 

 

Final Goalie – hanskat käteen ja pallo haltuun

 

Maalivahdin hommaa on helppo katsella sohvalta, mutta nyt on aika ottaa itse haaste vastaan. Final Goalie on maalivahtisimulaatio, jossa pääset kokeilemaan taitojasi ja nopeuttasi. Tätä peliä ei pelata tumput suorina ja lämmin tulee aivan varmasti.

 

The Gleam: Escape Room (K-18) – kauhistuttavan jännittävä

 

Missä olet? Miten jouduit tänne? Suuren suosion saavuttanut The Gleam: Escape Room on nyt entistä jännittävämpi kokemus virtuaalimaailmassa. Ratko ongelmia, kerää vihjeitä ja selvitä tiesi ulos tästä klaustrofobisesta kauhujen talosta.

 

 

The Cabin: Escape Room – pakenemisen pulmatehtävä

 

Jos joudut loukkuun hirsimökkiin keskelle talvista maisemaa, olet aivan yksin. Vai oletko sittenkään? Tämä mysteeri saa sinut etsimään matalalta ja korkealta vinkkejä pakotiestä. Kuinka pääset pois? Ensimmäisenä Euroopassa Pikselissä!

 

 

Everest VR – kurkota korkeuksiin

 

Matka maailman huipulle alkaa, näkymät salpaavat hengityksen. Visuaalisesti ennenäkemättömän todentuntuinen seikkailu vetoaa syvälle tunteisiin ja menee luihin ja ytimiin. Uppoudu kipuamaan huippua kohti ja nauti jokaisesta etapista.

 

 

NVIDIA Funhouse – huvipuisto hyppysissäsi

 

Sotke, riko ja tuhoa! NVIDIA Funhouse on virtuaalinen karnevaali, jossa pääset ampumaan posliiniastioita, sytyttämään maalitauluja tulinuolilla ja roiskimaan maalia pitkin poikin. Montaako myyrää ehdit lyödä, mätkiä ja hutkia?

 

 

Invasion – hurmaava 360°-animaatio

 

Kun ilkeämieliset alienit tulevat valtaamaan Maan, planeetan pelastaminen jää kahden pienen, valkoisen pupusen harteille. Ja sinä olet niistä toinen! Pääset mukaan maailmanpelastushommiin interaktiivisessa 360°- lyhytanimaatiossa, jonka on ohjannut Madagascarin ohjaaja. Tähän pörrökorvaan ei voi olla ihastumatta! Kesto 6 min.

 

 

Space Station: Escape Room – mieletön elämys

 

Ensimmäisenä Euroopassa vain Pikselissä:

joukkueena pelattava escape room –seikkailu

hylätyllä avaruusasemalla!

 

Jopa 8 hengen joukkuepelinä pelattava Space Station: Escape Room on upea seikkailu hylätyllä avaruusasemalla, avaruuden ympäröimänä. Yhdessä etsitte oikeita vihjeitä ja ratkaisuja paetaksenne tästä painottomasta tilasta. Pelin aikana teidän täytyy kommunikoida keskenänne ja auttaa toisianne löytääksenne tien ulos ajoissa.

 

 

Ice Lakes VR - pilki palelematta

 

Talvella kalaan lähteminen vaatii aina omat valmistelunsa. Pitää nykiä toppahousut jalkaan, pipo päähän, tumput käsiin ynnä muuta tylsää.

 

Unohda moinen! Virtuaalitodellisuudessa voit lähteä naaraamaan Ahdin antimia milloin vain, eikä sinun tarvitse pohtia pukeutumiskysymyksiä.

 

 

Unbreakable VR Runner

 

Se, joka väittää, että pelaaminen ei käy liikunnasta, ei ole kokeillut Unbreakable VR Runneria. Tässä sykettä nostattavassa pelissä voit esimerkiksi väistellä esteitä juoksuradalla taikka pellejä kauhujen talossa. Saat itse valita miljöön, mutta yksi asia on varma: lämmin tulee!

 

 

Senza Peso -miniooppera

 

Sinä olet sielu. Senza Peso on sinun matkasi tuonpuoleiseen. Tykkiä musiikkia, päräyttävät näkymät. Kaikinpuolin kokemisen arvoinen audiovisuaalinen pläjäys!

 

 

Accounting (K-18) - hämärää huumoria

 

Aikuisille suunnattu Accounting kertoo kirjanpitäjän rankasta ammatista. Suositun Rick & Morty -animaatiosarjan ääninäyttelijät tähdittävät tätä erikoista seikkailua, joka vie pelaajan mitä absurdimpiin tilanteisiin.

 

 

 

The Bellows (K-18) - karmiva kokemus

 

The Bellows on kauhujen kartanoon sijoittuva interaktiivinen lyhytelokuva. Uskallatko pitää silmäsi avoinna koko matkan vai jänistätkö ennen loppua?

Viihdekeskus Flamingo

Tasetie 8, 01510 Vantaa

 

sales@pikseli.fi

 

040-5820212

 

Avoinna joka päivä!

@pikseliarcade

 

#pikseliarcade

© Copyright 2017 Pikseli Arcade